Удружење Привредни форум ове зиме реализује пројекат “Пут младог предузетника”, финансиран од стране Министарства омладине и спорта. У оквиру пројекта реализују се предавања у свим универзитетским градовима Србије, као и Сајам омладинског предузетништва.

 

Информативно едукативна серија предавања у оквиру пројекта намењена је промоцији примера добре праксе, младих успешних предузетника као и промоцији програма Сајма омладинског предузетништва. Предавање у Нишу ће се одржати 08.11.2017. на Електронском факултету, а сама посета је подржана од стране Центра за иновативно предузетништво младих. Почетак предавања заказан је за 17:00 часова у свечаној сали.

На самим предавањима у фокусу је млади предузетник који представља своју причу о путу до успеха и преноси искуство студентима. Поред тога, представник Привредног форума младих ће студентима представити програм Сајма омладинског предузетништва као и кратак досадашњи рад на пољу омладинског предузетништва. Предавања ће бити интерактивно организовано, што значи да ће учесници имати прилику да  добију одговоре на сва питања која пре нису имали коме да поставе.

 

Отворена су за све младе људе који желе да раде на себи, науче нешто ново и који виде себе као будућег младог предузетника спремног да се суочи са свим потенцијалним препрекама на путу који га чека.

 

За све додатне информације пратите друштвене мреже Привредног форума младих или контактирајте организацију на pr@pfm.rs.

Пројекат “Пут младог предузетника”