Центар за иновативно предузетништво младих

Стартап центар

Александра Медведева 14

18000 Ниш

email: office@startupcentarnis.org

 

[contact-form to=”office@startupcentarnis.org” subject=”Poruka sa web sajta”][contact-field label=”Име и презиме” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Email адреса” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Порука” type=”textarea”][/contact-form]