×
POČETNA O NAMA DOGAĐAJI VESTI PROSTOR STANARI KONTAKT KONKURS EN | SR | СР

JAVNI POZIV ZA BUDUĆE ČLANOVE NAUČNO TEHNOLOŠKOG PARKA U NIŠU

27.04.2020. 17:56h

Izgradnja Naučno tehnološkog parka Niš (NTP Niš), jednog od najznačajnijih strateških projekata za razvoj južne i istočne Srbije, vrednog 12,5 miliona evra, privodi se kraju tokom maja 2020. god.

Kako bi NTP Niš ispunio cilj osnivanja, u partnerstvu Vlade Republike Srbije, Grada Niša i Univerziteta u Nišu, osnovano je privredno društvo koje će njime upravljati i 24. aprila 2020. godine je raspisan Javni poziv za buduće članove NTP-a Niš, i to za: startap kompanije starosti do dve godine i za tehnološko-razvojne kompanije koje se bave inovativnim delatnostima. Konkurs će biti stalno otvoren, ali će se prva dva preseka i ocenjivanje prijava za članove organizovati 15. i 31. maja 2020. godine. Nakon toga jednom mesečno radiće se presek i ocenjivanje prijava u skladu sa raspoloživim kapacitetima. Tokom maja i juna biće realizovano funkcionalno opremanje nameštajem i neophodnom opremom, kako bi se budući članovi  useljavali i tokom jula počeli sa radom u novom objektu.

Informacije o NTP-u Niš i Javnom pozivu kao i potrebnu dokumentaciju zainteresovani mogu naći na sajtu NTP-a Niš: www.ntp.rs. Dodatne informacije i pitanja u vezi sa Javnim pozivom možete poslati na mejl adresu info@ntp.rs.

NTP Niš poziva sve inovativne kompanije, pojedince i timove da se do 15.05.2020. godine, a najkasnije do 31.05.2020. prijave na Javni poziv i pruže podršku realizaciji ovog projekta od strateškog značaja i razvoju inovacionog ekosistema regiona južne i istočne Srbije.

SHARE THIS