×
POČETNA O NAMA DOGAĐAJI VESTI PROSTOR STANARI KONTAKT KONKURS EN | SR | СР

STANARI

Zanix

Uskoro

innSono

innSono se bavi audio analitikom u okviru Internet of Things, sa fokusom na industriju 4.0 i pametne kuće/gradove. Tehnologija koju razvija innSono bazirana je na najsavremenijim algoritmima za obradu zvuka koji koriste veštačku inteligenciju.

MASAC Solution

Portfolio usluga kompanije MASAC Solution DOO Niš su inženjerska rešenja u vidu kompletnih multidisciplinarnih mehatronik rešenja na polju industrijske automatizacije, mehanike, softvera i elektronike, počev od istraživanja i razvoja, do nabavke delova i izrade finalnog rešenja, testiranja i isporuke kupcu.

SanaTec7

SanaTec7 se bavi digitalizacijom kulturnog i istorijskog nasleđa. Putem VR, PC i web aplikacija ova kompanija promoviše kulturno i istorijsko nasleđe i čini ga vidiljivijim u cilju edukacije, promocije turizma i trajne digitalizacije.

Software Wolf

Software Wolf postoji od 2018. godine i bavi se kreiranjem VR sadržaja pretežno u gejmerskoj industriji, ali se komercijalno bave i kreiranjem kompleksnih VR tura i prezentacija za ostale kompanije.

Scheme

Scheme razvija inovativni sigurnosni sistem za zaštitu i nadzor koji se može primeniti na bilo koji objekat i prostor (hoteli, škole, uredi, trgovine).

Future Reality Systems

Future Reality Systems postoji od 2016. godine, a osnovan je sa ciljem razvoja tehnologija proširene (AR) i virtuelne stvarnosti (VR). Glavni fokus kompanije je razvoj multiplatforme ARXITECH.

Hype Lift

Hype Lift je osnovan sa ciljem razvoja platforme KLTR, bazirane na tehnologijama proširene stvarnosti i mašinskog učenja. Platforma je zamišljena kao alat koji se koristi prilikom online kupovine obuće.

CarSync

CarSync je inovativna softverska platforma zasnovana na cloud tehnologijama za povezivanje, deljenje i bolje korišćenje automobila. Cilj CarSync tima je da bude deo revolucije mobilnosti koja se dešava sa deljenim voznim parkovima i pametnim automobilima.