×
POČETNA O NAMA DOGAĐAJI VESTI PROSTOR STANARI KONTAKT KONKURS EN | SR | СР

PROTOKOL O POSLOVNO-TEHNIČKOJ SARADNJI SA TON-OM

18.11.2019. 12:28h

Startap centar potpisao je protokol o poslovno-tehničkoj saradnji sa Turističkom organizacijom Niša (TON) kojim se definiše dugotrajna saradnja strana potpisnica radi poboljšanja turističke ponude Grada Niša kroz povezivanje i angažovanje inovativnih tehnoloških niških kompanija.

Činjenica je da je Startap centar osnovan sa idejom da pomaže osnivanje i razvoj kompanija iz domena naprednih tehnologija, a Turistička organizacija Niša razvija, unapređuje i promoviše turizam. Stoga se očekuje da nakon pažljivog definisanja problema (izazova) predstavnici kompanija ili timova koji su stanari Startap centra daju predloge i rešenja koja će moći da se realizuju u saradnji sa TON-om. Ova saradnja pruža mogućnost startap kompanijama da svoje inovativne proizvode testiraju i učine dostupnim značajnijem broju korisnika.

Prvi korak ove saradnje biće promocija aplikacije Virtuelna šetnja kroz nišku Tvrđavu u 19. veku, a koja ima za cilj uvođenje nove dimenzije i doživljaja kada je u pitanju turistička ponuda Niša.

SHARE THIS